Organisationsnummer:

556555-3020

 

Vat Nr:

SE556555302001

 

Besöksadress:

Stureparksvägen 10

451 55 Uddevalla

 

Information om Svenska Geotech AB

Svenska Geotech AB ingår i Indutradekoncernen.
Vi är idag återförsäljare för Fibertex produkter i Skandinavien. Vi är även återförsäljare för CETCO´s bentonitmembran och Cetco Building Materials. Våra kunder är såväl grossister som entreprenörer, allt från enmansföretag till stora entreprenadföretag med miljardomsättning.

 

Fibertex är en producent av geotextil. Företaget har en lång erfarenhet av geotextiltillverkning. Idag har Fibertex en av Europas modernaste produktionsanläggning för tillverkning av nålfiltad geotextil, vilket medför en tillverkningssäkerhet på över 99 %. Produktionen är ISO 9001 certifierad, samt certifierad Factory Production Control, för att kunna garantera kunderna högst möjliga kvalitet.

 

CETCO är världens ledande och största producent av bentonitmembran. Bentonitmembranen tillverkas i produktionsanläggningar i Nordamerika, Asien och Europa. CETCO har mer än 75 års effarenhet av bentonitprodukter och dess användning.

 

Vi på Svenska Geotech inriktar oss på samtliga applikationsområden för geoprodukter och bentonitmembran. Ett av våra specialområden är tipptäckning, där vi kan erbjuda helhetslösningar från projektering till färdig entreprenad.

 

Våra produkter kännetecknas av hög kvalitet och användarvänlighet till ett av marknadens bästa priser.

Vi strävar efter att ge såväl gamla som nya kunder högsta möjliga service och uppnå största möjliga kundnöjdhet.

 

VD för Svenska Geotech AB är Mikael Lönnblom. 

 

 

Fler företag som ingår i Geotech Group:

 

Vi har två egna varumärken:

 

 

Vi representerar också: