Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på webbplatsen. Genom att fortsätta, godkänner du att vi använder cookies.
Läs mer om vår policy för web och personuppgifter

Dräneringsmattor och andra produkter

Dräneringsmatta

 

Försäljning/
rådgivning

070-528 28 43
» Skicka mail

Eric Johansson

Produkt:

Namn:

Företag:

Mail:

Telefon:

Meddelande:

 

Den information som lämnas här används endast för att kunna besvara offertförfrågan.
Genom att bocka i kryssrutan samtycker du till att lämnade uppgifter används och lagras för detta ändamål.

 

» Läs mer om vår policy för web och personuppgifter

 

Dräneringsmatta utlaggd i slänt

Att installera en dräneringsmatta är en paketlösning som kan ersätta flera tidskrävande arbetsmoment. Dräneringsmattan fungerar som membranskydd, dränerings- och separationsskikt. En dräneringsmatta är därför också platsbesparande, och vid till exempel anläggning av takträdgårdar kan bygghöjden reduceras betydligt.

 

Kärnan i en dräneringsmatta skapar ett utrymme där vätska eller gas kan passera och ledas bort. För att förhindra att kärnan blir tät och förlorar sin förmåga omges den vanligtvis av geotextil eller av plastmembran på båda sidor. Avgörande för hur effektiv den dränerande förmågan efter en installation blir är förmågan hos denna kärna att stå emot den belastning den utsätts för, med minsta möjliga komprimering som följd. En produkt som ursprungligen är tjockare kan alltså i en del fall prestera sämre än en tunnare produkt efter det att den har installerats.

 

Kontakta oss gärna så hjälper vi till att välja den bäst anpassade produkten.

 

» Enkadrain 5004 och 5006 finns i rullar på 5 x 100 m. Enkadrain 5004 finns dessutom i rullar på 2 x 50 m.

 

» FabriNet är produktnamnet på dräneringsmatta från GSE. FabriNet säljs i rullar på 340 m2 och används ofta till deponier.

 

» Macdrain är en serie mycket prisvärda dräneringsmattor som bland annat lämpar sig väl inom bygg. En "standardrulle" som finns i lager är på 2,1 x 50 m.